domingo, 1 de setembro de 2013

O Esteo Vs 7A9CAFyD

#lendiñafutsal: O equipo de galega sur continua ca súa pretempada, esta vez enfrentándose O Esteo de 2ª División B, en As Pontes.

O equipo desprazouse pola maña maña para facer unha mini-concentracióne seguir a preparar a tempada que comeza o vindeiro 21 de setembro.

O partido disputado no municipal pontes finalizou con 6 a 3 para o cadro local, pero o noso equipo segue a mostrar un gran nivel ante equipos de superior categoría. O partido comezou con dominio dos locais que aproveitaron os primeiros 10 minutos de dubidas visitantes para chegar o descanso cunha vantaxe de 4 a 1.

Na segunda metadeo equipo mellorou e o parcial neste tempo foi de empate a dous cunha gran melloria dos nosos. O equipo segue así a boa liña de traballo que esta a mostrar neste tramo preparatorio.